5 Tips about آنفولانزا خر است You Can Use Today
5 Tips about آنفولانزا خر است You Can Use Today
Blog Article
مصرف میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی
در بررسیهای انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیکها و علت ۶.۵ درصد بستریهای کودکان با عفونتهای تنفسی بوده است.
علاوه بر این، میتوانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:
بیماری زونا در زنان چه علائمی دارد؟ بهترین راه های درمان
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
ایسنا/کرمان یک متخصص میکروبیولوژی گفت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا از شروع فصل بیماری یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر میتواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.
بیماری آنفلوآنزا چقدر طول میکشد؟ اکثر مردم پس از یک هفته بهبود پیدا میکنند. اما زمانی میتوانید به مدرسه یا محل کار خود برگردید که حداقل ۲۴ ساعت از فروکش کردن تب گذشته باشد. در این مدت نباید به داروی تببر نیاز پیدا کرده باشید.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
واکسن یک فرآوردهی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید میکند.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. برای جلوگیری از آلوده شدن دستها، در دستمال کاغذی یا بخش داخلی آرنج خود سرفه یا عطسه کنید.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس خلط خونی در آنفولانزا انجام میگردد.
یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.